Partenerii Michelle Center

Receptie Michelle Center

Parteneriatele incheiate de Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic sunt de lunga durata si sunt doar cu cele mai bune companii din fiecare domeniu in care activam. Mai jos va prezentam o lista scurta cu cei mai importanti parteneri Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic care prin descoperirile, serviciile si produsele lor ne permit sa fim printre cei mai buni din Romania.

 • L’Oreal Paris

  Acum 100 de ani, L'Oréal a inceput aventura frumusetii. Mica afacere de familie, pornita in 1909, a devenit astazi lider mondial in randul companiilor de cosmetice, cu peste 67 500 de angajati, in 62 de tari si produse distribuite in 130 de tari. L'Oreal si Michelle Center sunt impreuna inca de la inceputul centrului nostru de aceea va asteptam cu cele mai bune si mai noi produse L'Oreal.

 • Guinot Institut Paris

  Fondat de peste 50 de ani la Paris, Institutul Guinot a creat de-a lungul timpului o colectie de produse de ingrijire a pielii concentraduse pe renumitul tratament Hydradermie. De aceea inca de la inceput Michelle Center si Guinot Paris au stabilit un parteneriat pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune produse de ingrijirea a pielii.

 • Kérastase Paris

  Kérastase reprezinta un produs exceptional de lux de ingrijire a parului, stabilind noi standarde pentru produsele de ingrijire profesionala a parului distribuite in saloane selecte, unde parul este analizat in detaliu si intregul proces se transforma intr-un ritual de infrumusetare si stare de bine. Astfel produsele Kérastase sunt folosite la Michelle Center pentru a oferi clientilor nostri produse exceptionale pentru ingrijirea parului.

 • Thalgo

  Thalgo s-a nascut din pasiunea pentru mare a unui farmacist genial. Avand peste 50 de ani vechime institutul Thalgo a creat o gama de produse de ingrijire a pielii bazate pe alge si extracte marine bazate pe procesul de micronizare a algelor. Michelle Center si-a dorit sa ofere clientilor cele mai bune produse naturale de ingrijire a pielii astfel dezvoltand un parteneriat de lunga durata cu Thalgo.

 • Wella Professional

  Wella are o istorie lunga si bogata, inceputurile sale fiind in anii 1880, brand ce a fost construit bazandu-se pe doua valori: viziune si inovatie. Acestea s-au pastrat pana in ziua de astazi cand Wella SP sunt produsele de ingrijire a parului dedicate in intregime profesionistilor, create pentru profesionisti dar si pentru clientii dornici de un aspect perfect. Cele mai noi produse Wella vor fi mereu prezente in Michelle Center pentru a satisface cel mai pretentios par.

 • Cuccio Naturale

  Produse de peste 20 de ani de un cuplu de vizionari, produsele Cuccio naturale au fost prima linie de produse in intregime naturale pentru ingrijirea unghiilor, mainilor si picioarelor. Michelle Center si-a dorit sa ofere aceste produse extraordinare produse clientilor sai si de aceea a creat un parteneriat de lunga durata cu Cuccio Naturale.

 • Académie Scientifique de Beauté

  Académie Scientifique de Beauté a fost creata in 1890 creand produse ce au revolutionat industria de infrumusetare. Laboratoarele Académie sunt renumite pentru folosirea celor mai pure si mai noi ingrediente pentru a crea produse exceptionale. Produsele Académie se gasesc in saloane alese inclusiv in Michelle Center.

 • La Cremerie Romania

  La Cremerie este o marca de produse de calitate premium, bazate pe ingrediente naturale, la care se adauga produse naturale de conservare si foarte putini aditivi. Acesta este motivul pentru care sunt recomandate chiar si o piele sensibila. Toate gamele sunt dedicate exclusiv pentru centre de tip SPA sau centre de infrumusetare profesionale si in prezent sunt folosite in peste 2500 de centre din Italia si strainatate dar acum sunt disponibile prin site-ul nostru si consumatorilor normali.

Fa-ti o rezervare la Michelle Center acum!