Piele perfecta cu OxyGeneo Tehnology

Riduri, cearcane, pete post-acneice, pete de soare, cicatrici, pori deschisi, puncte negre, acnee… ACUM orice problema poate fi rezolvata cu OxyGeneo Technology.

Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele.
Tehnologia OxyGeneo stimulează efectele izvoarelor calde şi îţi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi. OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul nostru unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. OxyGeneo iniţiază o curăţire şi o exfoliere eficiente. OxyGeneo produce mai apoi nenumărate bule pe minut, bogate în C02 care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Corpul răspunde astfel:
• Trimite sânge bogat în oxigen către zona respectivă;
• Creşte fluxul capilarelor de sânge;
• Creşte metabolismul celulelor pielii.
Rezultatul dorit: absorbţia optimă în piele a ingredientelor active.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi. Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, per total tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.